Parchet din lemn

PARCHET DIN LEMN MASIV

Parchetul din lemn masiv este alegerea ideală pentru o pardoseală naturală care vine să aducă un aer calm, cald, autentic de familie. Parchetul este dincolo de eleganță, rafinament și durabilitate, propriul stil și  într-un fel, gândul că natura creează pentru noi ce e mai bun.

Parchetul din lemn masiv este un semn de reîntoarcere la natură și natural, la resursele pe care ni le-a dat pădurea. Puteți alege dintr-o varietate de specii de lemn și o gamă variată de dimensiuni, potrivit personalității și stilului dumneavoastră pentru crearea cadrului dorit.

Parchetul din lemn masiv se poate utiliza pentru:  locuințe, birouri, spații comerciale, restaurante, baruri, şcoli, gradinițe, etc.

Montaj Parchet din Lemn
Montaj Parchet din Lemn Masiv

DE CE PACHET DIN LEMN MASIV ?

Parchetul masiv este produs dintr-o singură bucată de lemn, spre deosebire de parchetul din lemn stratificat, produs din 2 sau 3 straturi de lemn. Parchetul din lemn prezintă variații de culoare și textură, ca un semn de personalitate al lemnului, jocuri de lumină și căldură, caracteristice fiecărei specii de lemn în parte.

 

Avantajele parchetului din lemn masiv:

  • Rezistență îndelungată.
  • Este un produs natural.
  • Întreținere uşoară.
  • Diversitate – gamă variată de specii de lemn și dimensiuni de lamelă.
  • Bun izolator termic.
MENIU