Puteți să plasaţi comanada dumneavoastră online direct pe site-ul www.mitrixplus.ro , la adresa de e-mail office_mitrix@yahoo.com sau telefonic la numărul 072 357 3449

Comanda va fi procesată în cel mai scurt timp de departamentul nostru de vânzări.

În cazul în care preferați să comandați produsele dorite online, urmați pasii de mai jos:

1) Produsele pe care doriți să le cumpăraţi pot fi adăugate în coşul de cumpărături folosind butonul „Adaugă în coş”.

2) După ce aţi adăugat toate produsele dorite în coşul de cumpărături puteți să verificaţi coşul de cumpărături folosind butonul „Vezi coş” aflat în partea din dreapta sus a paginii site-ului.

3) Trimiteţi comanda din coşul de cumpărături utilizând butonul „Finalizează comanda”.

4) Dacă doriti ca produsele sa fie livrate către dumneavoastră prin curierat avem nevoie de date precum adresa de facturare, adresa de livrare, modalitatea de expediere şi modalitatea de plată pe care vă rugăm să le completaţi.

5) Imediat după plasarea comenzii veţi primi un email de confirmare, iar un coleg din departamentul de vânzări vă va contacta telefonic pentru a vă înştiinţa cu privire la termenul de livrare.

Pentru a comanda produse online pe site-ul www.mitrixplus.ro , nu este necesar să creaţi un cont de client, însa realizarea unui astfel de cont scurtează timpul de plasare pentru comenzile viitoare prin memorarea datelor de facturare şi livrare.